Feil ved installasjon av program på Windows 7

Kaspersky Safe Kids kan ikke installeres på Microsoft Windows 7 med mindre følgende oppdateringer er installert:

Installasjonsfeil vil oppstå som et resultat av at Microsoft har oppdatert algoritmen for signeringsmodulene og drivere til tredjepartsprogrammer. Nå er moduler og drivere til tredjepartsprogrammer (inkludert Kaspersky) signert med SHA256 hashing-algoritme. Du må installere oppdateringer for KB4490628 og KB4474419, slik at Kaspersky Safe Kids-moduler og -drivere kan signeres med SHA256 hashing-algoritme.

Gjør ett av følgende for å installere oppdateringene.

Oppdater installasjonen med Windows Update

Hvis automatiske oppdaternger er deaktivert på datamaskinen:

1. I Start-menyen velger du Kontrollpanel → System og sikkerhet → Windows Update.

Windows Update-vinduet åpnes.

2. I venstre meny i Windows Update velger du Endre innstillinger.
  3. I blokken Viktige oppdateringer velger du Installer oppdateringer automatisk (anbefalt).

Alle nødvendige oppdateringer vil bli automatisk lastet ned og installert på datamaskinen.

Hvis du ikke vil slå på automatiske oppdateringer, kan du oppgradere systemet manuelt.

Manuell installasjon av Service Pack 1, hvis den ikke er installert

Hvis datamaskinen kjører Windows 7 og Service Pack ikke er installert, må du først installere Service Pack 1 (KB976932).

Installasjon av Service Pack 1-oppdatering:

1. Gå til Microsoft Update Catalog.
  2. Velg versjonen av operativsystemet og klikk på Last ned.
  3. Last ned oppdateringen ved å klikke på lenken i vinduet som åpnes.
  4. Installer oppdateringen.

Manuell installasjon av KB4490628

Manuell installasjon av KB4490628:

1. Gå til Microsoft Update Catalog.
  2. Velg versjonen av operativsystemet og klikk på Last ned.
  3. Last ned oppdateringen ved å klikke på lenken i vinduet som åpnes.
  4. Installer oppdateringen.

Manuell installasjon av KB4474419

Manuell installasjon av KB4474419:

1. Gå til Microsoft Update Catalog.
  2. Velg versjonen av operativsystemet og klikk på Last ned.
  3. Last ned oppdateringen ved å klikke på lenken i vinduet som åpnes.
  4. Installer oppdateringen.